PHONSAWAN

PHONSAWAN Thai cuisine

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 819 beoordelingen
22 jan 2021 om 20:52 Vers / net gemaakt, dat proef je!
20 jan 2021 om 18:02 Gerechten zijn goed ingepakt en nog goed warm. Smaak is lekker maar erg kleine porties voor het bedrag wat je ervoor betaalt. En Jammer dat je alleen witte rijst krijgt en niet voor een meerprijs bijv friend Rice of bami kan krijgen.
16 jan 2021 om 20:33 Eten was top. Zowel voorgerechten als hoofdgerechten. Bezorging was wel extreem laat. 35 min te laat. Wel nog steeds warm. We zullen nogmaals bestellen
11 jan 2021 om 15:19 Totaal niet wat ik gewend ben bij phonsawan! Niet te eten, rauwe aardappels, tomaat er in(???), en grote hompen taai vlees ipv ossehaas. Maar wel first class prijzen rekenen. Zwaar teleurgesteld, bestel er nooit meer!!!
2 jan 2021 om 20:10 Heerlijk eten. Wel lauw bezorgd. Maar het is zaterdag, koud buiten en niet om de hoek. Dus geen klacht daarover. Een van de betere thaise restaurants! En vriendelijke bezorger!
29 dec 2020 om 22:15 Bezorging duurde heel lang, ruim 1,5 uur. Eten was niet als gewenst. De ene lekker, andere smaakloos. Veel geld voor relatief weinig eten. Vooral veel rijst.
29 dec 2020 om 21:14 Keurige bezorger
29 dec 2020 om 19:43 Ik wacht nog steeds op de bezorger dat is inmiddels 2 uur en 15 minuten. Het is druk zeggen ze maar dit duurt te lang!!!!En nog langer want het is nog steeds niet bezorgd
28 dec 2020 om 21:29 Food: Ordered vegetarian, but the delivery came with chicken. Delivery: waited for almost 90 min, even though the estimated delivery time was 45 min
22 dec 2020 om 20:02 Beste Thaise eten dat we ooit gehad hebben! Bedankt
21 dec 2020 om 20:04 Goede smaak, mals vlees en knapperige groenten. Aanrader!
20 dec 2020 om 21:52 Het eten was verrukkelijk! Heerlijke smaak en heerlijk vers.